Tule ohjaajaksi tai valmentajaksi Katajan yleisurheiluun!
Julkaistu: 01.08.2023 00.00

Tule ohjaajaksi tai valmentajaksi Katajan yleisurheiluun!

Maskun Kataja on vireä ja sitkeä yleisurheiluseura, noin sadan hengen yhteisö, joka elää 2000-luvun menestyksekkäintä ajanjaksoaan. Harrastajia löytyy eskari-ikäisistä menestyviin SM-tason nuoriin urheilijoihin. Olemme menestyneet viime vuosina kokoomme nähden erinomaisesti mm. valtakunnallisessa 11-17-vuotiaiden seuracupissa. Tarjoamme yleisurheilua myös kilpailemattomille lapsille aina, kun ohjaajia on riittävästi.

Toimintamme ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi sekä kasvavaan tarjontaan vastaamiseksi tarvitsemme uusia ohjaajia ja valmentajia. Akuutti tarve on alakouluikäisten yleisurheilukoulun ohjaajalle/ohjaajille sekä 11-14-vuotiaiden kilparyhmävalmentajalle lokakuun alusta alkaen. Myös jonkun tietyn yleisurheilulajin lajispesialistit otetaan ilolla vastaan.

Yleisurheilukoulumme toimivat kerran viikossa, talvikaudella perjantaisin, kesällä tiistaisin. Nuorimpien kilparyhmät harjoittelevat harrastajasta riippuen 2-5 kertaa viikossa joustavin ja muokattavissa olevin harjoitusajoin. Pystymme joustavasti huomioimaan uusien ohjaajien ja valmentajien toiveet harjoitusmäärien, -aikojen ja -paikkojen osalta.

Pääasiallisina harjotuspaikkoina toimivat Maskun Hemmingin koulun liikuntatilat, Maskutalon ja Koljolan kentät sekä Kupittaan urheiluhalli.

Seura kustantaa uusien ohjaajien ja valmentajien tarvitseman koulutuksen ja kokeneemmat jakavat omaa osaamistaan uusien käyttöön. Meillä on käytössä kulukorvausjärjestelmä ohjaajia ja valmentajia varten.

Jos kipinä ja kiinnostus vähänkään syttyy, kysy lisää Jarmo Rasilta, P. 040 737 8768, jarmo.rasiline@gmail.com.

Tule mukaan kehittyvän ja monipuolisen lajin pariin!